Over mij

Ik ben Marysa, getrouwd, moeder van een puberdochter en een schoolgaande tweeling (jongen/meisje) en woon met mijn gezin in Utrecht-Leidsche Rijn.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de werving- en selectiebranche, waarvan de laatste jaren als vestigings- en regiomanager, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn interesse voor coaching werd gewekt doordat ik zag dat een goede balans tussen werk en privé, wat noodzakelijk is om in deze snelle maatschappij te kunnen blijven functioneren, voor veel mensen een uitdaging is. Daarnaast heb ik zelf ervaren wat gezonde voeding en sporten kunnen doen om je fitter te voelen.

Tijdens mijn jaaropleiding als vitaliteitcoach bij Balans Groep heb ik geleerd om vanuit een totaalconcept cliënten te kunnen begeleiden naar meer balans en vitaliteit door beter om te gaan met stress, fysieke en emotionele balans, voeding (en ondersteuning door voedingssupplementen) en beweging.

 

Sinds 2011 werk ik als gediplomeerd vitaliteitcoach vanuit mijn eigen praktijk aan huis.

Daarnaast word ik ingehuurd als leefstijlcoach bij bedrijven door o.a. GezondEffect en als voedingscoach bij Improving You personal gym.

Via Mom in balance geef ik inmiddels al ruim 5 jaar sporttraining aan (zwangere) vrouwen.

‘Mijn passie is anderen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen door gezonde voeding, (buiten) bewegen en een goede balans tussen werk/privé. Op elk van deze vlakken bied ik persoonlijke begeleiding en ik krijg er een kick van als anderen zich daardoor energieker en meer in balans voelen!’ 

Voor mijn opleidingen en werkervaring zie 

 

 

Vitaliteitscoaching | Sport- en voedingsbegeleiding

Edmund Eyslerstraat 36
3543 JS Utrecht

06 - 242 04 703

info@vovita.nl

KvK: 53248538